Brisling, i tomat, hermetisk
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
67g | 207 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
850kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
200kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
15g | 207 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
3,7g | 207 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 207 |
C14:0 (fatty acids) |
0,85g | 207 |
C16:0 (fatty acids) |
2,2g | 207 |
C18:0 (fatty acids) |
0,29g | 207 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,9g | 207 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,79g | 207 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,1g | 207 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
4,3g | 207 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,53g | 207 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,15g | 207 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,013g | 207 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,013g | 207 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,092g | 207 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,053g | 207 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
1,0g | 207 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,12g | 207 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
1,6g | 207 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
3,3g | 73c |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,61g | 74c |
Kolesterol (cholesterol) |
93mg | 207 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
2,7g | 20 |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 50 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
2,7g | 20 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
2,7g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
Protein (protein, total) |
15g | 207 |
Salt (salt) |
0,66g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
140RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
81µg | 207 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
660µg | 207 |
Vitamin D (vitamin D) |
15µg | 207 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
3,0alfa-TE | 207 |
Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 60a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,33mg | 20 |
Niacin (niacin, preformed) |
4,4mg | 207 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,20mg | 207 |
Folat (folate, total) |
31µg | 207 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
7,3µg | 207 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
180mg | 207 |
Jern (iron, total) |
1,5mg | 207 |
Natrium (sodium) |
270mg | 207 |
Kalium (potassium) |
270mg | 207 |
Magnesium (magnesium) |
29mg | 207 |
Sink (zinc) |
1,6mg | 207 |
Selen (selenium) |
13µg | 207 |
Kopper (copper) |
0,082mg | 207 |
Fosfor (phosphorus) |
220mg | 207 |
Jod (iodine) |
9,5µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1235
- Sprat
- C0105
- Whole animal, with skin, feathers or scales, eviscerated
- E0150
- Whole, natural shape
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0221
- Fat or oil added
- H0350
- Tomato added
- J0123
- Sterilized by heat
- K0037
- Packed in gravy or sauce, vegetable
- M0151
- Metal container
- M0194
- Can, bottle or jar
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
- Z0220
- Not drained
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73c
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 74c
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 207
- Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.