Fiskepinner, forfritert, stekt i fett
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
52g | 137 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1000kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
240kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
11g | 137 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
4,4g | 137 |
C12:0 (fatty acids) |
0,079g | 137 |
C14:0 (fatty acids) |
0,093g | 137 |
C16:0 (fatty acids) |
0,82g | 137 |
C18:0 (fatty acids) |
0,37g | 137 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,010g | 137 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,7g | 137 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,044g | 137 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,2g | 137 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,9g | 137 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
3,1g | 137 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,56g | 137 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,000010g | 137 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,00033g | 137 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,011g | 137 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,012g | 137 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,067g | 137 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,011g | 137 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,15g | 137 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,80g | 137 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
3,2g | 137 |
Kolesterol (cholesterol) |
43mg | 137 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
20g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
19g | 137 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,90g | 137 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 50 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,70g | 137 |
Protein (protein, total) |
15g | 137 |
Salt (salt) |
0,69g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
18RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
17µg | 137 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
6,0µg | 137 |
Vitamin D (vitamin D) |
1,1µg | 137 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
2,2alfa-TE | 137 |
Tiamin (thiamin) |
0,14mg | 137 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,090mg | 137 |
Niacin (niacin, preformed) |
1,8mg | 137 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,070mg | 137 |
Folat (folate, total) |
11µg | 137 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
1,1µg | 137 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 137 |
Kalsium (calcium) |
27mg | 137 |
Jern (iron, total) |
0,50mg | 137 |
Natrium (sodium) |
270mg | 137 |
Kalium (potassium) |
360mg | 137 |
Magnesium (magnesium) |
27mg | 137 |
Sink (zinc) |
0,70mg | 137 |
Selen (selenium) |
20µg | 137 |
Kopper (copper) |
0,070mg | 137 |
Fosfor (phosphorus) |
130mg | 137 |
Jod (iodine) |
91µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1835
- Cod family
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0105
- Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0008
- Griddled
- G0029
- Deep-fried
- H0151
- Spice or herb added
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- H0319
- Wheat added
- H0356
- Other substance coated or covered
- H0753
- Yeast added
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0156
- Paperboard container
- M0213
- Box
- N0039
- Paper or paperboard
- P0026
- Human, consumer group
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 137
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.