Søk i matvaretabellen:

Rogn, torsk, hermetisk, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
63g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
960kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,1g 135
C12:0
(fatty acids)
0,47g 135
C14:0
(fatty acids)
0,44g 135
C16:0
(fatty acids)
1,7g 135
C18:0
(fatty acids)
0,87g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,10g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,2g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,49g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0020g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,022g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,024g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,23g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,021g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,32g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,0g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,3g 135
Kolesterol
(cholesterol)
330mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
26g 135
Salt
(salt)
0,41g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
170RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
160µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
37µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
18µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
8,2alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,76mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,25mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,31mg 135
Folat
(folate, total)
12µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
9,7µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
11mg 135
Jern
(iron, total)
1,0mg 135
Natrium
(sodium)
170mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 135
Sink
(zinc)
3,4mg 135
Selen
(selenium)
19µg 135
Kopper
(copper)
0,23mg 135
Fosfor
(phosphorus)
310mg 135
Jod
(iodine)
190µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0202
Ovary, roe
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0146
Starch added
H0221
Fat or oil added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: