Søk i matvaretabellen:

Lutefisk, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
83g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
71kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,090g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0055g 136
C16:0
(fatty acids)
0,077g 136
C18:0
(fatty acids)
0,021g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,090g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0076g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,063g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,26g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0046g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0020g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,010g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,049g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0067g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,14g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,016g 135
Kolesterol
(cholesterol)
49mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
16g 135
Salt
(salt)
0,11g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
10RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,7µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,61alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,6mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
10mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
43mg 135
Kalium
(potassium)
350mg 135
Magnesium
(magnesium)
20mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
19µg 135
Kopper
(copper)
0,020mg 135
Fosfor
(phosphorus)
170mg 135
Jod
(iodine)
170µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0206
Alkalized
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: