Søk i matvaretabellen:

Akkar, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
50g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,087g 136
C16:0
(fatty acids)
2,1g 136
C18:0
(fatty acids)
1,1g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,3g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,039g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,7g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
4,2g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,46g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0068g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0068g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,22g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0054g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,51g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,2g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
140mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
18g 80
Stivelse
(starch, total)
18g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,10g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,90g 135
Protein
(protein, total)
11g 135
Salt
(salt)
0,22g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
46RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
45µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
13µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,16µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,31mg 135
Folat
(folate, total)
15µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,9µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
79mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
86mg 135
Kalium
(potassium)
220mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
0,90mg 135
Selen
(selenium)
34µg 135
Kopper
(copper)
0,51mg 135
Fosfor
(phosphorus)
180mg 135
Jod
(iodine)
48µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1205
Squid
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0029
Deep-fried
H0188
Breaded or batter-coated
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: