Søk i matvaretabellen:

Rogn, torsk, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
71g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
530kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,2g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,67g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,037g 136
C16:0
(fatty acids)
0,61g 136
C18:0
(fatty acids)
0,051g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,67g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,18g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,55g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,4g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,014g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0029g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,044g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,044g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,47g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,039g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,66g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,2g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,057g 135
Kolesterol
(cholesterol)
260mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
24g 135
Salt
(salt)
0,31g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
13µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
11alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,28mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,61mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,90mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 135
Folat
(folate, total)
17µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
11µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
10mg 135
Jern
(iron, total)
0,40mg 135
Natrium
(sodium)
120mg 135
Kalium
(potassium)
29mg 135
Magnesium
(magnesium)
10mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
10µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
86mg 135
Jod
(iodine)
200µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0202
Ovary, roe
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: