Søk i matvaretabellen:

Kveite, hellefisk, skiver, røkt, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
65g 470a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
880kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
210kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 470a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,1g 312
C12:0
(fatty acids)
0,0g 216
C14:0
(fatty acids)
0,43g 216
C16:0
(fatty acids)
1,5g 216
C18:0
(fatty acids)
0,37g 216
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,9g 312
C16:1 sum
(fatty acids)
1,3g 216
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,5g 216
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 312
C18:2n-6
(fatty acids)
0,14g 216
C18:3n-3
(fatty acids)
0,059g 216
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 216
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 216
C20:4n-3
(fatty acids)
0,078g 216
C20:4n-6
(fatty acids)
0,18g 216
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,82g 216
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,18g 216
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,2g 216
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,5g 73b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,33g 74b
Kolesterol
(cholesterol)
62mg 470a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
19g 470a
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
33RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
33µg 470a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
5,0µg 470a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,90alfa-TE 470a
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 470a
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 470a
Niacin
(niacin, preformed)
6,0mg 470a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,50mg 20
Folat
(folate, total)
11µg 470a
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,4µg 470a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
13mg 470a
Jern
(iron, total)
0,90mg 470a
Natrium
(sodium)
410mg 470a
Kalium
(potassium)
280mg 470a
Magnesium
(magnesium)
23mg 470a
Sink
(zinc)
0,50mg 470a
Selen
(selenium)
40µg 20
Kopper
(copper)
0,0mg 20
Fosfor
(phosphorus)
300mg 470a
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1877
Atlantic halibut
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0172
Smoked or smoke-flavored
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73b
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 216: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2009. Div. fiskeslag. Publisert rapport (2012); "Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9924.ece/BINARY/Nutritional+composition+of+selected+wild+and+farmed+raw+fish+%28PDF%29
74b
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 216: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2009. Div. fiskeslag. Publisert rapport (2012); "Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9924.ece/BINARY/Nutritional+composition+of+selected+wild+and+farmed+raw+fish+%28PDF%29
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
216
Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2009. Div. fiskeslag. Publisert rapport (2012); "Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9924.ece/BINARY/Nutritional+composition+of+selected+wild+and+farmed+raw+fish+%28PDF%29
312
Eksportutvalget for fisk, Fiskeridirektoratet, Norges ferskfiskomsetnings landsforening, Opplysningsutvalget for fisk og Statens Ernæringsråd. Fakta om fisk. Tromsø, 1993.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
470a
National Institute for Public Health and the Environment. NEVO online, versjon 2010/2.0. http://nevo-online.rivm.nl/

Søk i matvaretabellen: