Søk i matvaretabellen:

Kaviarmix

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
26g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
540kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
53g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 135
C14:0
(fatty acids)
0,031g 135
C16:0
(fatty acids)
3,4g 135
C18:0
(fatty acids)
1,3g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
12g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,13g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
23g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
30g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
16g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
3,9g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,037g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,16g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,19g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
4,3g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
16g 135
Kolesterol
(cholesterol)
97mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
9,2g 80
Stivelse
(starch, total)
1,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,2g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
8,4g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
6,8g 135
Salt
(salt)
4,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
17µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
4,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,12µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
6,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
17µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
4,1µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
16mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
1600mg 135
Kalium
(potassium)
74mg 135
Magnesium
(magnesium)
5,0mg 135
Sink
(zinc)
1,6mg 135
Selen
(selenium)
25µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
52µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0296
Seafood-based sausage or luncheon meat (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1017
Oil-producing plant
C0307
Seed oil
E0144
Semisolid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0150
Color added
H0153
Seafood added
H0172
Smoked or smoke-flavored
H0185
Egg yolk added
H0749
White sugar added
J0100
Preserved by adding chemicals
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0151
Metal container
M0200
Tube
M0237
Plastic screw cap or lid
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: