Kaviarmix
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
26g | 135 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
2200kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
540kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
53g | 135 |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
7,9g | 135 |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 135 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,031g | 135 |
| C16:0 (fatty acids) |
3,4g | 135 |
| C18:0 (fatty acids) |
1,3g | 135 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 135 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
12g | 135 |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,13g | 135 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
23g | 135 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
30g | 135 |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
16g | 135 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
3,9g | 135 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 135 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 135 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 135 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,037g | 135 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,16g | 135 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 135 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,19g | 135 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
4,3g | 135 |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
16g | 135 |
| Kolesterol (cholesterol) |
97mg | 135 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
9,2g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
1,0g | 135 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
8,2g | 135 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
8,4g | 135 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 135 |
| Protein (protein, total) |
6,8g | 135 |
| Salt (salt) |
4,1g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
17RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
17µg | 135 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
4,0µg | 135 |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,12µg | 135 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
6,8alfa-TE | 135 |
| Tiamin (thiamin) |
0,14mg | 135 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,17mg | 135 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,40mg | 135 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,040mg | 135 |
| Folat (folate, total) |
17µg | 135 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
4,1µg | 135 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 135 |
| Kalsium (calcium) |
16mg | 135 |
| Jern (iron, total) |
0,30mg | 135 |
| Natrium (sodium) |
1600mg | 135 |
| Kalium (potassium) |
74mg | 135 |
| Magnesium (magnesium) |
5,0mg | 135 |
| Sink (zinc) |
1,6mg | 135 |
| Selen (selenium) |
25µg | 135 |
| Kopper (copper) |
0,030mg | 135 |
| Fosfor (phosphorus) |
120mg | 135 |
| Jod (iodine) |
52µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0296
- Seafood-based sausage or luncheon meat (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1017
- Oil-producing plant
- C0307
- Seed oil
- E0144
- Semisolid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0150
- Color added
- H0153
- Seafood added
- H0172
- Smoked or smoke-flavored
- H0185
- Egg yolk added
- H0749
- White sugar added
- J0100
- Preserved by adding chemicals
- J0123
- Sterilized by heat
- K0003
- No packing medium used
- M0151
- Metal container
- M0200
- Tube
- M0237
- Plastic screw cap or lid
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.