Søk i matvaretabellen:

Fiskepinner, forfritert, stekt i smør

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
52g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,1g 137
C12:0
(fatty acids)
0,068g 137
C14:0
(fatty acids)
0,23g 137
C16:0
(fatty acids)
1,2g 137
C18:0
(fatty acids)
0,44g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,070g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,3g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,061g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,5g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
2,8g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,49g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0014g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,012g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,013g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,068g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,012g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,15g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,74g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,8g 137
Kolesterol
(cholesterol)
47mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
20g 80
Stivelse
(starch, total)
19g 137
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,90g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,70g 137
Protein
(protein, total)
15g 137
Salt
(salt)
0,70g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
29RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
28µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
1,1µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
1,8mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 137
Folat
(folate, total)
11µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
27mg 137
Jern
(iron, total)
0,50mg 137
Natrium
(sodium)
280mg 137
Kalium
(potassium)
360mg 137
Magnesium
(magnesium)
27mg 137
Sink
(zinc)
0,70mg 137
Selen
(selenium)
20µg 137
Kopper
(copper)
0,070mg 137
Fosfor
(phosphorus)
130mg 137
Jod
(iodine)
91µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1835
Cod family
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0029
Deep-fried
H0151
Spice or herb added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
H0356
Other substance coated or covered
H0753
Yeast added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0213
Box
N0039
Paper or paperboard
P0026
Human, consumer group

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: