Søk i matvaretabellen:

Sildesalat, med potet

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
80g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
320kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
77kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,6g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,49g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,16g 136
C16:0
(fatty acids)
0,30g 136
C18:0
(fatty acids)
0,025g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,088g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,040g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,50g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,066g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,043g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0031g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,014g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0080g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,16g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,014g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,21g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,56g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,080g 135
Kolesterol
(cholesterol)
10mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
9,4g 80
Stivelse
(starch, total)
3,3g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,9g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
2,3g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 135
Protein
(protein, total)
3,2g 135
Salt
(salt)
0,74g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,2RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
14µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,26alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 135
Folat
(folate, total)
13µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,5µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,0mg 135
Kalsium
(calcium)
16mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
300mg 135
Kalium
(potassium)
290mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
10µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
82mg 135
Jod
(iodine)
4,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B2940
Red beet
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0014
Boiled
H0101
Lactic acid fermented
H0153
Seafood added
H0190
Pickled
H0212
Vegetable added
H0396
Marinaded
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: