Søk i matvaretabellen:

Fiskesuppe, med mager fisk, jevnet

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
88g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
48kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,7g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,69g 135
C12:0
(fatty acids)
0,046g 136
C14:0
(fatty acids)
0,084g 136
C16:0
(fatty acids)
0,31g 136
C18:0
(fatty acids)
0,14g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,030g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,55g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,019g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,52g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,27g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,19g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,042g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0011g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0059g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0077g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0014g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,025g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,074g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,20g 135
Kolesterol
(cholesterol)
29mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,2g 135
Stivelse
(starch, total)
0,70g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,3g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
5,6g 135
Salt
(salt)
0,32g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
79RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
19µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
720µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,38µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,63alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,90mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 135
Folat
(folate, total)
9,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
17mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
130mg 135
Kalium
(potassium)
190mg 135
Magnesium
(magnesium)
10mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
9,0µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
87mg 135
Jod
(iodine)
64µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0180
Soup, thick (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0186
Egg added
H0212
Vegetable added
H0296
Cream added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: