Søk i matvaretabellen:

Fiskesuppe, med mager fisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
89g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
190kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
45kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,8g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,53g 135
C12:0
(fatty acids)
0,064g 135
C14:0
(fatty acids)
0,058g 135
C16:0
(fatty acids)
0,20g 135
C18:0
(fatty acids)
0,12g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,65g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0095g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,68g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,45g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,29g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,074g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0014g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0084g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0011g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,023g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,32g 135
Kolesterol
(cholesterol)
17mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,0g 135
Stivelse
(starch, total)
0,20g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,50g 135
Protein
(protein, total)
5,9g 135
Salt
(salt)
0,46g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
44RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
13µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
370µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,37µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,55alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,16mg 135
Folat
(folate, total)
11µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,0mg 135
Kalsium
(calcium)
7,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
180mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
10mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
10µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
85mg 135
Jod
(iodine)
73µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0198
Soup (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0149
Liquid, low viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: