Søk i matvaretabellen:

Fiskegryte, med sei, løk og paprikasaus

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
76g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
410kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
98kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,9g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,94g 135
C12:0
(fatty acids)
0,10g 136
C14:0
(fatty acids)
0,11g 136
C16:0
(fatty acids)
0,38g 136
C18:0
(fatty acids)
0,20g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,018g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,70g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,44g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,10g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0010g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0029g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,017g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0022g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,046g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,16g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,48g 135
Kolesterol
(cholesterol)
36mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,0g 80
Stivelse
(starch, total)
3,1g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,9g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
13g 135
Salt
(salt)
0,48g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
27RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
21µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
68µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,75µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,38mg 135
Folat
(folate, total)
13µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,8µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
15mg 135
Kalsium
(calcium)
31mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
190mg 135
Kalium
(potassium)
350mg 135
Magnesium
(magnesium)
21mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
21µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
190mg 135
Jod
(iodine)
150µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0212
Stew or hash (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0134
Semisolid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0184
Milk added
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: