Søk i matvaretabellen:

Fiskegrateng, med egg, ovnsstekt, kjøpt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
480kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,9g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,67g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0039g 136
C14:0
(fatty acids)
0,013g 136
C16:0
(fatty acids)
0,25g 136
C18:0
(fatty acids)
0,10g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,018g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,70g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,29g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0018g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0018g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0018g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0070g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,016g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0032g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,046g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,36g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,71g 136
Kolesterol
(cholesterol)
74mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 80
Stivelse
(starch, total)
7,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,4g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
9,6g 135
Salt
(salt)
1,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
79RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
79µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,79µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,4alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 135
Folat
(folate, total)
13µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
88mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
440mg 135
Kalium
(potassium)
120mg 135
Magnesium
(magnesium)
11mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
64mg 135
Jod
(iodine)
130µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1835
Cod family
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0134
Semisolid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0186
Egg added
H0221
Fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: