Søk i matvaretabellen:

Fiskegrateng, med egg og makaroni, ovnsstekt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
70g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
670kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,3g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,24g 136
C14:0
(fatty acids)
0,27g 136
C16:0
(fatty acids)
1,4g 136
C18:0
(fatty acids)
0,67g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,060g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,097g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,25g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0023g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0057g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0029g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,040g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,032g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0062g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,094g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,35g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
130mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,6g 80
Stivelse
(starch, total)
5,7g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,30g 135
Protein
(protein, total)
11g 135
Salt
(salt)
0,69g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
100µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
22µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,1µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 135
Folat
(folate, total)
25µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
65mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
280mg 135
Kalium
(potassium)
240mg 135
Magnesium
(magnesium)
19mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
13µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
170mg 135
Jod
(iodine)
87µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0172
Prepared food product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0153
Seafood added
H0186
Egg added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: