Søk i matvaretabellen:

Fiskegrateng, med egg, ovnstekt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
71g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
650kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,2g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,23g 136
C14:0
(fatty acids)
0,26g 136
C16:0
(fatty acids)
1,4g 136
C18:0
(fatty acids)
0,65g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,050g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,098g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,24g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0024g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0058g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0030g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,041g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,046g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0077g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,12g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,39g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
140mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,4g 80
Stivelse
(starch, total)
2,5g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,9g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
14g 135
Salt
(salt)
0,64g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
100µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
21µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 135
Folat
(folate, total)
26µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,5µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
66mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
260mg 135
Kalium
(potassium)
300mg 135
Magnesium
(magnesium)
21mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
16µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
200mg 135
Jod
(iodine)
120µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0172
Prepared food product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1842
Atlantic cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0184
Milk added
H0186
Egg added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: