Søk i matvaretabellen:

Sursild, innlagt, avrent

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
54g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
790kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
190kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0087g 108b
C14:0
(fatty acids)
0,62g 108b
C16:0
(fatty acids)
1,2g 108b
C18:0
(fatty acids)
0,10g 108b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,38g 108b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 108b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,8g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,12g 108b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,078g 108b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0025g 108b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0025g 108b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,035g 108b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,026g 108b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,47g 108b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,052g 108b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,65g 108b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,5g 73a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,18g 74a
Kolesterol
(cholesterol)
41mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
11g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
10g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,40g 135
Protein
(protein, total)
9,9g 135
Salt
(salt)
10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
4,1RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
4,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
6,9µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,40alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,18mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,4mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,31mg 135
Folat
(folate, total)
7,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
7,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
27mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
4000mg 135
Kalium
(potassium)
330mg 135
Magnesium
(magnesium)
25mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
30µg 135
Kopper
(copper)
0,020mg 135
Fosfor
(phosphorus)
180mg 135
Jod
(iodine)
10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1586
Atlantic herring
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0158
Sucrose added
H0173
Salted
H0190
Pickled
H0396
Marinaded
J0103
Preserved by salting
K0017
Packed in water
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73a
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
74a
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 108b: Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
108b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: