Søk i matvaretabellen:

Kryddersild, innlagt, avrent

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
51g 204
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
940kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 204
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,0g 204
C12:0
(fatty acids)
0,050g 204
C14:0
(fatty acids)
0,78g 204
C16:0
(fatty acids)
1,1g 204
C18:0
(fatty acids)
0,080g 204
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,2g 204
C16:1 sum
(fatty acids)
0,40g 204
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,95g 204
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,0g 204
C18:2n-6
(fatty acids)
0,13g 204
C18:3n-3
(fatty acids)
0,10g 204
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 204
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 204
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 204
C20:4n-6
(fatty acids)
0,050g 204
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,67g 204
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,050g 204
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,63g 204
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,5g 73j
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0020g 74j
Kolesterol
(cholesterol)
15mg 204
Karbohydrat
(carbohydrate)
25g 204
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
25g 204
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
22g 103b
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
7,6g 204
Salt
(salt)
3,7g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
4,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
4,0µg 204
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
12µg 204
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,30alfa-TE 204
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 60a
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 204
Niacin
(niacin, preformed)
0,83mg 204
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 204
Folat
(folate, total)
1,0µg 204
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,2µg 204
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
16mg 204
Jern
(iron, total)
0,40mg 204
Natrium
(sodium)
1500mg 204
Kalium
(potassium)
54mg 204
Magnesium
(magnesium)
8,0mg 204
Sink
(zinc)
0,10mg 204
Selen
(selenium)
13µg 204
Kopper
(copper)
0,070mg 204
Fosfor
(phosphorus)
47mg 204
Jod
(iodine)
16µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1586
Atlantic herring
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0396
Marinaded
J0131
Preserved by chilling
J0137
Preserved by brining
K0018
Packed in salt brine
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73j
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
74j
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: