Søk i matvaretabellen:

Sild, marinert, i majones/rømme

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
47g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
310kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,13g 135
C14:0
(fatty acids)
0,80g 135
C16:0
(fatty acids)
2,1g 135
C18:0
(fatty acids)
0,59g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,11g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,33g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,6g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
8,7g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,7g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
1,0g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0020g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,038g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,44g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,035g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,41g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,0g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
32mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
21g 80
Stivelse
(starch, total)
0,40g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
20g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
18g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
5,5g 135
Salt
(salt)
2,6g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
52RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
50µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
21µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
7,9µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
4,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,4µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
24mg 135
Jern
(iron, total)
0,40mg 135
Natrium
(sodium)
1000mg 135
Kalium
(potassium)
53mg 135
Magnesium
(magnesium)
7,0mg 135
Sink
(zinc)
0,10mg 135
Selen
(selenium)
9,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
51mg 135
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1586
Atlantic herring
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0396
Marinaded
J0100
Preserved by adding chemicals
J0131
Preserved by chilling
J0137
Preserved by brining
K0033
Packed in gravy or sauce, dairy or egg component
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: