Søk i matvaretabellen:

Seilaks, i olje, avrent

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
69g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
660kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,6g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0028g 136
C16:0
(fatty acids)
1,2g 136
C18:0
(fatty acids)
0,37g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0090g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
5,7g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,62g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0027g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,021g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0021g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,058g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,71g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
5,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
42mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
14g 135
Salt
(salt)
2,9g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,69µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,9mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,43mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,4µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
7,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
1200mg 135
Kalium
(potassium)
340mg 135
Magnesium
(magnesium)
19mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
26µg 135
Kopper
(copper)
0,0mg 135
Fosfor
(phosphorus)
200mg 135
Jod
(iodine)
230µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0125
Skeletal meat part, without bone or shell
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0263
Vegetable fat or oil added
J0123
Sterilized by heat
K0021
Packed in vegetable oil
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: