Tunfisk, i olje, ikke avrent, hermetisk
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
62g | 207 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
880kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
210kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
14g | 207 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
1,8g | 207 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 609 |
C14:0 (fatty acids) |
0,029g | 609 |
C16:0 (fatty acids) |
0,95g | 609 |
C18:0 (fatty acids) |
0,49g | 609 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,7g | 207 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,043g | 609 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
3,4g | 609 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
7,4g | 207 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
7,1g | 609 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,043g | 609 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 609 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 609 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 609 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,029g | 609 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,043g | 609 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,014g | 609 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,32g | 609 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,43g | 73k |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
7,2g | 74k |
Kolesterol (cholesterol) |
45mg | 207 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
0,0g | 20 |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 50 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 50 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 50 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
Protein (protein, total) |
22g | 207 |
Salt (salt) |
0,84g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 60a |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 60a |
Vitamin D (vitamin D) |
4,4µg | 30 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
4,9alfa-TE | 207 |
Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 60a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,090mg | 400e |
Niacin (niacin, preformed) |
14mg | 207 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,25mg | 207 |
Folat (folate, total) |
3,8µg | 207 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
4,7µg | 207 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
8,5mg | 207 |
Jern (iron, total) |
0,98mg | 207 |
Natrium (sodium) |
330mg | 207 |
Kalium (potassium) |
250mg | 207 |
Magnesium (magnesium) |
33mg | 207 |
Sink (zinc) |
0,69mg | 207 |
Selen (selenium) |
100µg | 207 |
Kopper (copper) |
0,060mg | 207 |
Fosfor (phosphorus) |
250mg | 207 |
Jod (iodine) |
8,8µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1269
- Tuna
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0152
- Divided into pieces
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- J0123
- Sterilized by heat
- K0021
- Packed in vegetable oil
- M0151
- Metal container
- M0204
- Can
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
- Z0220
- Not drained
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73k
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 609: Öhrvik, V., von Malmborg, A., Mattisson, I., Wretling, S., Åstrand, C. Fish, shellfish and fish products - analysis of nutrients. [Rapport 1-2012]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2016. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2012/fish-shellfish-and-fish-products---analysis-of-nutrients-rapport-1-2012.pdf
- 74k
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 609: Öhrvik, V., von Malmborg, A., Mattisson, I., Wretling, S., Åstrand, C. Fish, shellfish and fish products - analysis of nutrients. [Rapport 1-2012]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2016. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2012/fish-shellfish-and-fish-products---analysis-of-nutrients-rapport-1-2012.pdf
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 207
- Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400e
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 609
- Öhrvik, V., von Malmborg, A., Mattisson, I., Wretling, S., Åstrand, C. Fish, shellfish and fish products - analysis of nutrients. [Rapport 1-2012]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2016. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2012/fish-shellfish-and-fish-products---analysis-of-nutrients-rapport-1-2012.pdf