Søk i matvaretabellen:

Torsk, panert, forfritert, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
61g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
840kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
10g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,27g 136
C14:0
(fatty acids)
0,25g 136
C16:0
(fatty acids)
1,2g 136
C18:0
(fatty acids)
0,54g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,060g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,061g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,32g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0012g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0022g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0051g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,026g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,22g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,017g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,49g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,0g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 136
Kolesterol
(cholesterol)
93mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
11g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,30g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,4g 135
Protein
(protein, total)
16g 135
Salt
(salt)
0,39g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
96RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
94µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
23µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 135
Folat
(folate, total)
19µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
21mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
160mg 135
Kalium
(potassium)
330mg 135
Magnesium
(magnesium)
27mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
17µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
210mg 135
Jod
(iodine)
190µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0029
Deep-fried
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0356
Other substance coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: