Søk i matvaretabellen:

Torsk, panert, forfritert, fylt, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
64g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
840kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,27g 135
C14:0
(fatty acids)
0,28g 135
C16:0
(fatty acids)
2,2g 135
C18:0
(fatty acids)
0,69g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,15g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,051g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,8g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,7g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,0g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,46g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0016g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0011g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0020g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,020g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0015g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,047g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,50g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
42mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
9,4g 80
Stivelse
(starch, total)
8,8g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,50g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,40g 135
Protein
(protein, total)
10g 135
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
64RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
62µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
27µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,3µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
7,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
40mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
400mg 135
Kalium
(potassium)
220mg 135
Magnesium
(magnesium)
21mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
15µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
79µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0029
Deep-fried
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
H0207
Filled or stuffed
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0356
Other substance coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: