Søk i matvaretabellen:

Seibiff, melpanert, med forstekt løk, kjøpt, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
69g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
640kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
150kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,1g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,13g 135
C14:0
(fatty acids)
0,14g 135
C16:0
(fatty acids)
0,72g 135
C18:0
(fatty acids)
0,31g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,030g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,026g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,73g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0011g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,012g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,084g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0078g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,25g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,50g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,79g 135
Kolesterol
(cholesterol)
58mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,8g 80
Stivelse
(starch, total)
7,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,80g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,50g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,70g 135
Protein
(protein, total)
18g 135
Salt
(salt)
0,61g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
37RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
36µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
16µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,1µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,24mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,9mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,17mg 135
Folat
(folate, total)
16µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
6,3µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
16mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
240mg 135
Kalium
(potassium)
390mg 135
Magnesium
(magnesium)
29mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
23µg 135
Kopper
(copper)
0,070mg 135
Fosfor
(phosphorus)
220mg 135
Jod
(iodine)
97µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0150
Color added
H0151
Spice or herb added
H0319
Wheat added
H0349
Onion added
H0356
Other substance coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: