Søk i matvaretabellen:

Mascarpone, kremost

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, ekstra fet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
46g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
440kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
45g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
30g 450c
C12:0
(fatty acids)
1,6g 109c
C14:0
(fatty acids)
4,8g 109c
C16:0
(fatty acids)
13g 109c
C18:0
(fatty acids)
5,0g 109c
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,8g 450c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
12g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,63g 109c
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,7g 109c
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,77g 109c
C18:3n-3
(fatty acids)
0,19g 109c
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-6
(fatty acids)
0,029g 109c
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0087g 109c
C20:4n-6
(fatty acids)
0,040g 109c
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,022g 109c
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,030g 109c
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 109c
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,27g 109c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,89g 109c
Kolesterol
(cholesterol)
120mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,3g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,3g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 450c
Protein
(protein, total)
4,6g 450c
Salt
(salt)
0,18g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
390RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
380µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
210µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
0,30µg 450c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,1alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,22mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 450c
Folat
(folate, total)
11µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,60µg 450c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
160mg 450c
Jern
(iron, total)
0,0mg 60a
Natrium
(sodium)
70mg 450c
Kalium
(potassium)
140mg 450c
Magnesium
(magnesium)
11mg 450c
Sink
(zinc)
0,70mg 450c
Selen
(selenium)
2,0µg 450c
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
120mg 450c
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0314
Soft cheese (CODEX)
B1201
Cow
C0123
Cream or cream component
E0135
Semiliquid with smooth consistency
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
109c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: