Søk i matvaretabellen:

Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
56g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,27g 135
C14:0
(fatty acids)
0,67g 135
C16:0
(fatty acids)
4,2g 135
C18:0
(fatty acids)
1,2g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,060g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,21g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,8g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,7g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,7g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,56g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0016g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0011g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0020g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,086g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,028g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,069g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,72g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,8g 135
Kolesterol
(cholesterol)
42mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
13g 80
Stivelse
(starch, total)
12g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
8,6g 135
Salt
(salt)
0,45g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
55RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
52µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
32µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
4,5µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,8mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 135
Folat
(folate, total)
6,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,8µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
37mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
180mg 135
Kalium
(potassium)
170mg 135
Magnesium
(magnesium)
18mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
18µg 135
Kopper
(copper)
0,080mg 135
Fosfor
(phosphorus)
74mg 135
Jod
(iodine)
79µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1861
European plaice
C0175
Skeletal meat part
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0029
Deep-fried
H0188
Breaded or batter-coated
H0207
Filled or stuffed
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: