Søk i matvaretabellen:

Rødspette, panert, forfritert, fylt, ovnsstekt uten fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
60g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,46g 136
C16:0
(fatty acids)
3,6g 136
C18:0
(fatty acids)
0,74g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,19g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,3g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,31g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,093g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,029g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,074g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,51g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
41mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
14g 80
Stivelse
(starch, total)
13g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
9,3g 135
Salt
(salt)
0,40g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
4,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
4,3µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,63alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 135
Folat
(folate, total)
6,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
4,1µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
40mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
160mg 135
Kalium
(potassium)
190mg 135
Magnesium
(magnesium)
19mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
19µg 135
Kopper
(copper)
0,080mg 135
Fosfor
(phosphorus)
80mg 135
Jod
(iodine)
85µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1861
European plaice
C0175
Skeletal meat part
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
G0029
Deep-fried
H0188
Breaded or batter-coated
H0207
Filled or stuffed
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: