Søk i matvaretabellen:

Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
44g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
290kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0022g 136
C14:0
(fatty acids)
0,018g 136
C16:0
(fatty acids)
2,0g 136
C18:0
(fatty acids)
0,89g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,096g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
11g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,8g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,38g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0014g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0014g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0049g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0054g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,39g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,9g 135
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
18g 80
Stivelse
(starch, total)
18g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,10g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,90g 135
Protein
(protein, total)
14g 135
Salt
(salt)
0,73g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,8µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
3,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,9µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
35mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
290mg 135
Kalium
(potassium)
160mg 135
Magnesium
(magnesium)
32mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
78µg 135
Kopper
(copper)
0,16mg 135
Fosfor
(phosphorus)
73mg 135
Jod
(iodine)
35µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1237
Shrimp
C0103
Meat part
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0029
Deep-fried
H0188
Breaded or batter-coated
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
H0342
Soybean oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: