Søk i matvaretabellen:

Fiskepinner, forfritert, stekt i hard margarin

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
62g 136
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
810kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
190kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,7g 136
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,5g 136
C12:0
(fatty acids)
0,0g 10
C14:0
(fatty acids)
0,0g 10
C16:0
(fatty acids)
0,0g 10
C18:0
(fatty acids)
0,0g 10
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0098g 136
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 10
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 10
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,6g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 10
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,71g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,7g 136
Kolesterol
(cholesterol)
32mg 136
Karbohydrat
(carbohydrate)
15g 80
Stivelse
(starch, total)
14g 136
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,5g 136
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 136
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,4g 136
Protein
(protein, total)
11g 136
Salt
(salt)
0,64g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
29RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
29µg 136
Beta-karoten
(beta-carotene)
8,5µg 136
Vitamin D
(vitamin D)
0,24µg 136
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,0alfa-TE 136
Tiamin
(thiamin)
0,098mg 136
Riboflavin
(riboflavin)
0,047mg 136
Niacin
(niacin, preformed)
0,88mg 136
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 136
Folat
(folate, total)
7,3µg 136
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,76µg 136
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 136
Kalsium
(calcium)
20mg 136
Jern
(iron, total)
0,39mg 136
Natrium
(sodium)
260mg 136
Kalium
(potassium)
200mg 136
Magnesium
(magnesium)
30mg 136
Sink
(zinc)
0,29mg 136
Selen
(selenium)
11µg 136
Kopper
(copper)
0,042mg 136
Fosfor
(phosphorus)
120mg 136
Jod
(iodine)
78µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1835
Cod family
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0029
Deep-fried
H0151
Spice or herb added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
H0356
Other substance coated or covered
H0753
Yeast added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0213
Box
N0039
Paper or paperboard
P0026
Human, consumer group

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: