Søk i matvaretabellen:

Fiskepaté, laks

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
60g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
960kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
17g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,17g 136
C14:0
(fatty acids)
0,89g 136
C16:0
(fatty acids)
2,9g 136
C18:0
(fatty acids)
0,93g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,18g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,5g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,56g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,4g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,82g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,21g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,018g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,023g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,13g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,076g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,63g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,32g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,88g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,3g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
130mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,2g 80
Stivelse
(starch, total)
2,6g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,7g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
16g 135
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
120RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
120µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
34µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
6,9µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
4,6mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,35mg 135
Folat
(folate, total)
17µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,7µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
54mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
570mg 135
Kalium
(potassium)
360mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
22µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
210mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1587
Atlantic salmon
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0184
Milk added
H0186
Egg added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: