Søk i matvaretabellen:

Fiskekarbonader, sild

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
59g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
250kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,18g 136
C14:0
(fatty acids)
1,2g 136
C16:0
(fatty acids)
2,4g 136
C18:0
(fatty acids)
0,48g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,5g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,60g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,9g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,97g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,36g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,013g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0013g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,086g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,051g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
1,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,090g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,4g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
3,6g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,89g 135
Kolesterol
(cholesterol)
60mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,4g 80
Stivelse
(starch, total)
1,4g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
14g 135
Salt
(salt)
0,91g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
40RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
39µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
16µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
9,9µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,28mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
3,3mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,42mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
56mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
370mg 135
Kalium
(potassium)
420mg 135
Magnesium
(magnesium)
34mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
42µg 135
Kopper
(copper)
0,0mg 135
Fosfor
(phosphorus)
260mg 135
Jod
(iodine)
17µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1586
Atlantic herring
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0184
Milk added
H0221
Fat or oil added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: