Søk i matvaretabellen:

Fiskefarse, mager fisk, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
83g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
260kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
62kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,90g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,52g 135
C12:0
(fatty acids)
0,026g 136
C14:0
(fatty acids)
0,080g 136
C16:0
(fatty acids)
0,23g 136
C18:0
(fatty acids)
0,087g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,20g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,012g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,17g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,060g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,013g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0034g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0019g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0094g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0013g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,024g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,039g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,016g 135
Kolesterol
(cholesterol)
24mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,1g 80
Stivelse
(starch, total)
1,8g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,4g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
9,3g 135
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,34µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,26alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,7mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,25mg 135
Folat
(folate, total)
8,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,6µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
66mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
610mg 135
Kalium
(potassium)
250mg 135
Magnesium
(magnesium)
18mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
14µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
140mg 135
Jod
(iodine)
160µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0144
Semisolid
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0153
Seafood added
H0306
Homogenized or emulsified
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: