Iskrem, med kjeks, Lion King Size
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
40g | 106b |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1400kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
330kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
18g | 106b |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
14g | 106b |
| C12:0 (fatty acids) |
0,37g | 136 |
| C14:0 (fatty acids) |
1,2g | 136 |
| C16:0 (fatty acids) |
5,6g | 136 |
| C18:0 (fatty acids) |
3,7g | 136 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,20g | 106b |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,1g | 106b |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,17g | 136 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,2g | 136 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,60g | 106b |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,57g | 136 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,058g | 136 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0077g | 136 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0037g | 136 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,010g | 136 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0053g | 136 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0072g | 136 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,076g | 136 |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,59g | 136 |
| Kolesterol (cholesterol) |
29mg | 30 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
36g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
0,20g | 20 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
36g | 20 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
19g | 30 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,0g | 106b |
| Protein (protein, total) |
4,5g | 106b |
| Salt (salt) |
0,19g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
71RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
65µg | 106b |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
75µg | 106b |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,50alfa-TE | 106b |
| Tiamin (thiamin) |
0,070mg | 30 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,15mg | 30 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,20mg | 106b |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,60mg | 106b |
| Folat (folate, total) |
12µg | 106b |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,60µg | 106b |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
| Kalsium (calcium) |
120mg | 106b |
| Jern (iron, total) |
0,70mg | 30 |
| Natrium (sodium) |
75mg | 106b |
| Kalium (potassium) |
240mg | 106b |
| Magnesium (magnesium) |
29mg | 106b |
| Sink (zinc) |
0,60mg | 106b |
| Selen (selenium) |
0,70µg | 30 |
| Kopper (copper) |
0,10mg | 106b |
| Fosfor (phosphorus) |
130mg | 106b |
| Jod (iodine) |
8,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0227
- Ice cream (US CFR)
- A0789
- Frozen dairy dessert (EUROFIR)
- B1201
- Cow
- C0195
- Cream
- E0121
- Liquid, high viscosity, with small particles
- F0018
- Partially heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0100
- Flavoring or spice extract or concentrate added
- H0158
- Sucrose added
- H0178
- Aerated
- H0231
- Chocolate or cocoa added
- H0306
- Homogenized or emulsified
- H0368
- Stabilizer added
- H0555
- Lecithins added (EC/CODEX)
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0349
- Metalized paper laminated with plastic
- N0051
- Food contact surface from human-made material
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 106b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.