Iskrem, med kjeks, Lion King Size
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
40g | 106b |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1400kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
330kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
18g | 106b |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
14g | 106b |
C12:0 (fatty acids) |
0,37g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
1,2g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
5,6g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
3,7g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,20g | 106b |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,1g | 106b |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,17g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,2g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,60g | 106b |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,57g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,058g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0077g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0037g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,010g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0053g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0072g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,076g | 136 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,59g | 136 |
Kolesterol (cholesterol) |
29mg | 30 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
36g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
0,20g | 20 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
36g | 20 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
19g | 30 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,0g | 106b |
Protein (protein, total) |
4,5g | 106b |
Salt (salt) |
0,19g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
71RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
65µg | 106b |
Beta-karoten (beta-carotene) |
75µg | 106b |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,50alfa-TE | 106b |
Tiamin (thiamin) |
0,070mg | 30 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,15mg | 30 |
Niacin (niacin, preformed) |
0,20mg | 106b |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,60mg | 106b |
Folat (folate, total) |
12µg | 106b |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,60µg | 106b |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
120mg | 106b |
Jern (iron, total) |
0,70mg | 30 |
Natrium (sodium) |
75mg | 106b |
Kalium (potassium) |
240mg | 106b |
Magnesium (magnesium) |
29mg | 106b |
Sink (zinc) |
0,60mg | 106b |
Selen (selenium) |
0,70µg | 30 |
Kopper (copper) |
0,10mg | 106b |
Fosfor (phosphorus) |
130mg | 106b |
Jod (iodine) |
8,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0227
- Ice cream (US CFR)
- A0789
- Frozen dairy dessert (EUROFIR)
- B1201
- Cow
- C0195
- Cream
- E0121
- Liquid, high viscosity, with small particles
- F0018
- Partially heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0100
- Flavoring or spice extract or concentrate added
- H0158
- Sucrose added
- H0178
- Aerated
- H0231
- Chocolate or cocoa added
- H0306
- Homogenized or emulsified
- H0368
- Stabilizer added
- H0555
- Lecithins added (EC/CODEX)
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0349
- Metalized paper laminated with plastic
- N0051
- Food contact surface from human-made material
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 106b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.