Søk i matvaretabellen:

Fiskepudding, fløtepudding

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
78g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
430kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,6g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,15g 136
C14:0
(fatty acids)
0,44g 136
C16:0
(fatty acids)
1,2g 136
C18:0
(fatty acids)
0,47g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,14g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,061g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,89g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,13g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,072g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,018g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0036g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0016g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0048g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0079g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0032g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,013g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,047g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,085g 135
Kolesterol
(cholesterol)
29mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,2g 80
Stivelse
(starch, total)
4,6g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,5g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
8,0g 135
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
59RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
56µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
30µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,24µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,28alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,21mg 135
Folat
(folate, total)
6,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
71mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
610mg 135
Kalium
(potassium)
210mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
12µg 135
Kopper
(copper)
0,020mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
160µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0172
Prepared food product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0153
Seafood added
H0296
Cream added
J0142
Preserved by chilling or freezing
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: