Søk i matvaretabellen:

Fiskekarbonader, sei

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
71g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
620kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
150kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,4g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,2g 137
C12:0
(fatty acids)
0,013g 137
C14:0
(fatty acids)
0,041g 137
C16:0
(fatty acids)
0,80g 137
C18:0
(fatty acids)
0,27g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,8g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,037g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,9g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
2,4g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,36g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0022g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,014g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0016g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,038g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,41g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,4g 137
Kolesterol
(cholesterol)
28mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,8g 137
Stivelse
(starch, total)
4,2g 137
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,2g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 137
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 137
Protein
(protein, total)
10g 137
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5,0µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
4,0µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,54µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,8alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,30mg 137
Folat
(folate, total)
9,0µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,4µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 137
Kalsium
(calcium)
38mg 137
Jern
(iron, total)
0,10mg 137
Natrium
(sodium)
570mg 137
Kalium
(potassium)
280mg 137
Magnesium
(magnesium)
18mg 137
Sink
(zinc)
0,50mg 137
Selen
(selenium)
17µg 137
Kopper
(copper)
0,020mg 137
Fosfor
(phosphorus)
150mg 137
Jod
(iodine)
18µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0184
Milk added
H0221
Fat or oil added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: