Søk i matvaretabellen:

Krabbepinner, crabsticks, fryst

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
68g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
440kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,70g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,050g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0023g 136
C16:0
(fatty acids)
0,061g 136
C18:0
(fatty acids)
0,017g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,29g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0042g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,23g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,24g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,14g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,019g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0023g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,017g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0018g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,048g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,088g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,14g 135
Kolesterol
(cholesterol)
35mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
8,3g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,9g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
2,8g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,30g 135
Protein
(protein, total)
13g 135
Salt
(salt)
1,6g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,58µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,58alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,36mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,9µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
8,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
660mg 135
Kalium
(potassium)
300mg 135
Magnesium
(magnesium)
18mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
22µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
170mg 135
Jod
(iodine)
190µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0146
Starch added
H0205
Egg white added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: