Søk i matvaretabellen:

Kamskjell, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
73g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
430kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,4g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,25g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,022g 136
C16:0
(fatty acids)
0,13g 136
C18:0
(fatty acids)
0,044g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,022g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,066g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,50g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,022g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,15g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,20g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,044g 135
Kolesterol
(cholesterol)
160mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
22g 135
Salt
(salt)
0,18g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
5,3µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,4mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,19mg 135
Folat
(folate, total)
23µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
9,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
70mg 135
Kalium
(potassium)
200mg 135
Magnesium
(magnesium)
24mg 135
Sink
(zinc)
2,3mg 135
Selen
(selenium)
25µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
190mg 135
Jod
(iodine)
11µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1489
Scallop
C0125
Skeletal meat part, without bone or shell
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: