Søk i matvaretabellen:

Uer, lettsaltet, skiver, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
73g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
510kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,6g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,65g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,062g 136
C16:0
(fatty acids)
0,50g 136
C18:0
(fatty acids)
0,084g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,12g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,59g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,91g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,052g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,026g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,034g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,083g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,25g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,069g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,57g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,99g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,15g 135
Kolesterol
(cholesterol)
56mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
22g 135
Salt
(salt)
2,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
4,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
4,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,6mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,26mg 135
Folat
(folate, total)
6,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
27mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
900mg 135
Kalium
(potassium)
490mg 135
Magnesium
(magnesium)
34mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
65µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
250mg 135
Jod
(iodine)
21µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1153
Redfish or ocean perch
C0175
Skeletal meat part
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0003
No treatment applied
H0173
Salted
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: