Søk i matvaretabellen:

Ørret, filet, røkt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
90% 20
Vann
(water (moisture))
72g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,9g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,27g 136
C16:0
(fatty acids)
0,83g 136
C18:0
(fatty acids)
0,15g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,31g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,29g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,089g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,012g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,071g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,042g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,40g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,14g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,77g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,6g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,36g 135
Kolesterol
(cholesterol)
64mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
20g 135
Salt
(salt)
0,13g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
23RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
23µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
8,2µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,88alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,16mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
6,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,53mg 135
Folat
(folate, total)
7,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,1µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
15mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
52mg 135
Kalium
(potassium)
430mg 135
Magnesium
(magnesium)
29mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
25µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
260mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1258
Trout
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0172
Smoked or smoke-flavored
J0106
Preserved by smoking
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: