Søk i matvaretabellen:

Ørret, sjøørret, melpanert, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
63g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
760kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,1g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,17g 136
C14:0
(fatty acids)
0,27g 136
C16:0
(fatty acids)
0,87g 136
C18:0
(fatty acids)
0,37g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,16g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,3g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,89g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,22g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0061g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,032g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,020g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,18g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,065g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,35g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,88g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,99g 135
Kolesterol
(cholesterol)
60mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,6g 80
Stivelse
(starch, total)
3,5g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,10g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 135
Protein
(protein, total)
24g 135
Salt
(salt)
0,21g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
45RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
44µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
13µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
11µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,5alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,24mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
6,1mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,63mg 135
Folat
(folate, total)
11µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,8µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
24mg 135
Jern
(iron, total)
1,4mg 135
Natrium
(sodium)
82mg 135
Kalium
(potassium)
490mg 135
Magnesium
(magnesium)
36mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
22µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
340mg 135
Jod
(iodine)
20µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1479
Brown trout
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
G0026
Cooked in small amount of fat or oil
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0356
Other substance coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0153
Wild or gathered

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: