Søk i matvaretabellen:

Snegler, hermetisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 420c
Vann
(water (moisture))
79g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
330kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
77kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,4g 400e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,24g 400e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,019g 136
C16:0
(fatty acids)
0,13g 136
C18:0
(fatty acids)
0,019g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,29g 400e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,073g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,093g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,35g 400e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,039g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,019g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0039g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0077g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,16g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0077g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,10g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,33g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,058g 136
Kolesterol
(cholesterol)
50mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 60a
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 60a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
16g 400e
Salt
(salt)
0,18g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
90RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
90µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
1,1µg 400e
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,80alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,18mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 400e
Folat
(folate, total)
20µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,0µg 400e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
170mg 400e
Jern
(iron, total)
3,5mg 400e
Natrium
(sodium)
73mg 400e
Kalium
(potassium)
120mg 400e
Magnesium
(magnesium)
250mg 400e
Sink
(zinc)
2,0mg 400e
Selen
(selenium)
50µg 400e
Kopper
(copper)
1,7mg 20
Fosfor
(phosphorus)
200mg 400e
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0217
Meat, poultry, seafood or related product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B2114
Snail
C0173
Whole animal or most parts used
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
J0123
Sterilized by heat
K0017
Packed in water
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk

Søk i matvaretabellen: