Snegler, hermetisk
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 420c |
Vann (water (moisture)) |
79g | 400e |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
330kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
77kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
1,4g | 400e |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,24g | 400e |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
0,019g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
0,13g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
0,019g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,29g | 400e |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,073g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,093g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,35g | 400e |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,039g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,019g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0039g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0077g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,16g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0077g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,10g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,33g | 136 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,058g | 136 |
Kolesterol (cholesterol) |
50mg | 400e |
Karbohydrat (carbohydrate) |
0,0g | 60a |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 60a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 60a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
Protein (protein, total) |
16g | 400e |
Salt (salt) |
0,18g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
90RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
90µg | 400e |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 50 |
Vitamin D (vitamin D) |
1,1µg | 400e |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,80alfa-TE | 400e |
Tiamin (thiamin) |
0,13mg | 400e |
Riboflavin (riboflavin) |
0,18mg | 400e |
Niacin (niacin, preformed) |
1,9mg | 400e |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,050mg | 400e |
Folat (folate, total) |
20µg | 400e |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
5,0µg | 400e |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 60a |
Kalsium (calcium) |
170mg | 400e |
Jern (iron, total) |
3,5mg | 400e |
Natrium (sodium) |
73mg | 400e |
Kalium (potassium) |
120mg | 400e |
Magnesium (magnesium) |
250mg | 400e |
Sink (zinc) |
2,0mg | 400e |
Selen (selenium) |
50µg | 400e |
Kopper (copper) |
1,7mg | 20 |
Fosfor (phosphorus) |
200mg | 400e |
Jod (iodine) |
0,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0217
- Meat, poultry, seafood or related product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B2114
- Snail
- C0173
- Whole animal or most parts used
- E0151
- Solid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0151
- Spice or herb added
- J0123
- Sterilized by heat
- K0017
- Packed in water
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400e
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 420c
- Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk