Søk i matvaretabellen:

Ørret, oppdrett, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
64g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
820kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,50g 136
C16:0
(fatty acids)
1,5g 136
C18:0
(fatty acids)
0,28g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,57g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,8g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,52g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,022g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,13g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,076g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,74g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,26g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,4g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,9g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,65g 135
Kolesterol
(cholesterol)
87mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
23g 135
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
38RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
38µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
8,2µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,25mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
8,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,58mg 135
Folat
(folate, total)
6,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,7µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
12mg 135
Jern
(iron, total)
0,40mg 135
Natrium
(sodium)
57mg 135
Kalium
(potassium)
500mg 135
Magnesium
(magnesium)
32mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
36µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
260mg 135
Jod
(iodine)
7,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1109
Rainbow trout
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0154
Domestic or cultivated

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: