Søk i matvaretabellen:

Breiflabb, filet, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
78g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
350kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
83kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0012g 136
C16:0
(fatty acids)
0,016g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0042g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0020g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,014g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0028g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0072g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0015g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,030g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,040g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0040g 135
Kolesterol
(cholesterol)
32mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
21g 135
Salt
(salt)
0,27g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
100RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
100µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,3µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,65alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,6mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,30mg 135
Folat
(folate, total)
16µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
6,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,0mg 135
Natrium
(sodium)
110mg 135
Kalium
(potassium)
440mg 135
Magnesium
(magnesium)
25mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
39µg 135
Kopper
(copper)
0,0mg 135
Fosfor
(phosphorus)
210mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B2401
Monkfish
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: