Søk i matvaretabellen:

Torsk, skiver, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
76g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
94kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,40g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,060g 131
C12:0
(fatty acids)
0,0g 10
C14:0
(fatty acids)
0,0g 10
C16:0
(fatty acids)
0,0g 10
C18:0
(fatty acids)
0,0g 10
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,050g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 10
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 10
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,15g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 10
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,34g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,045g 73b
Kolesterol
(cholesterol)
73mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 131
Stivelse
(starch, total)
0,0g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 131
Protein
(protein, total)
23g 131
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
1,9µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,4alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,23mg 131
Folat
(folate, total)
8,0µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 131
Kalsium
(calcium)
10mg 131
Jern
(iron, total)
0,10mg 131
Natrium
(sodium)
500mg 20
Kalium
(potassium)
570mg 131
Magnesium
(magnesium)
36mg 131
Sink
(zinc)
0,60mg 131
Selen
(selenium)
38µg 131
Kopper
(copper)
0,0mg 131
Fosfor
(phosphorus)
230mg 131
Jod
(iodine)
190µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0125
Divided into pieces, thickness more than 1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73b
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 216: Mattilsynet og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2006-2009. Div. fiskeslag. Publisert rapport (2012); "Nutritional composition of selected wild and farmed raw fish". http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9924.ece/BINARY/Nutritional+composition+of+selected+wild+and+farmed+raw+fish+%28PDF%29
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: