Søk i matvaretabellen:

Steinbit, filet, melpanert, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
68g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
670kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,1g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,17g 135
C14:0
(fatty acids)
0,24g 135
C16:0
(fatty acids)
1,2g 135
C18:0
(fatty acids)
0,52g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,053g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,7g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,0g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,98g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,18g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,064g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,031g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,22g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
63mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,9g 80
Stivelse
(starch, total)
2,8g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,10g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
21g 135
Salt
(salt)
0,28g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
61RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
60µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
13µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
2,3µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,33mg 135
Folat
(folate, total)
12µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
15mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
110mg 135
Kalium
(potassium)
410mg 135
Magnesium
(magnesium)
23mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
55µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
240mg 135
Jod
(iodine)
90µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1817
Atlantic wolffish
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0356
Other substance coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: