Iskrem, med kjeks, Krone-is med jordbær
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
47g | 106b |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1100kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
270kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
12g | 106b |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
9,0g | 106b |
C12:0 (fatty acids) |
1,1g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
1,2g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
3,0g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
1,3g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,20g | 106b |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,7g | 106b |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,11g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
2,7g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,30g | 106b |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,41g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,045g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0061g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0033g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0079g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0044g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0057g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,062g | 136 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,45g | 136 |
Kolesterol (cholesterol) |
22mg | 135 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
36g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
0,20g | 30 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
36g | 106b |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
19g | 135 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,0g | 106b |
Protein (protein, total) |
3,5g | 106b |
Salt (salt) |
0,14g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
61RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
58µg | 106b |
Beta-karoten (beta-carotene) |
35µg | 106b |
Vitamin D (vitamin D) |
0,040µg | 135 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,40alfa-TE | 106b |
Tiamin (thiamin) |
0,040mg | 135 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,13mg | 135 |
Niacin (niacin, preformed) |
0,10mg | 106b |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,50mg | 106b |
Folat (folate, total) |
9,3µg | 106b |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,60µg | 106b |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
3,0mg | 135 |
Kalsium (calcium) |
84mg | 106b |
Jern (iron, total) |
0,30mg | 135 |
Natrium (sodium) |
56mg | 106b |
Kalium (potassium) |
180mg | 106b |
Magnesium (magnesium) |
17mg | 106b |
Sink (zinc) |
0,40mg | 106b |
Selen (selenium) |
1,0µg | 135 |
Kopper (copper) |
0,040mg | 106b |
Fosfor (phosphorus) |
97mg | 106b |
Jod (iodine) |
8,7µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0227
- Ice cream (US CFR)
- A0789
- Frozen dairy dessert (EUROFIR)
- B1201
- Cow
- C0195
- Cream
- E0121
- Liquid, high viscosity, with small particles
- F0018
- Partially heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0100
- Flavoring or spice extract or concentrate added
- H0122
- Jelly, jam or preserve added
- H0158
- Sucrose added
- H0178
- Aerated
- H0231
- Chocolate or cocoa added
- H0306
- Homogenized or emulsified
- H0368
- Stabilizer added
- H0555
- Lecithins added (EC/CODEX)
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0347
- Metalized paper wrapper
- N0051
- Food contact surface from human-made material
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 106b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, analysert verdi.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.