Søk i matvaretabellen:

Sei, filet, kavringpanert, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
66g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
730kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,6g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,35g 135
C14:0
(fatty acids)
0,31g 135
C16:0
(fatty acids)
1,2g 135
C18:0
(fatty acids)
0,64g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,070g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,048g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,37g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0018g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0015g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0048g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,018g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0031g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,048g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,40g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 135
Kolesterol
(cholesterol)
41mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
8,1g 80
Stivelse
(starch, total)
8,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,20g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 135
Protein
(protein, total)
13g 135
Salt
(salt)
0,36g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
73RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
71µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
27µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,3µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,1alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,9mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,39mg 135
Folat
(folate, total)
11µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,9µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
10mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
140mg 135
Kalium
(potassium)
310mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
22µg 135
Kopper
(copper)
0,020mg 135
Fosfor
(phosphorus)
190mg 135
Jod
(iodine)
200µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0186
Egg added
H0188
Breaded or batter-coated
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: