Søk i matvaretabellen:

Sei, filet, melpanert, stekt i smør

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
69g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
550kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,5g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,7g 135
C12:0
(fatty acids)
0,14g 136
C14:0
(fatty acids)
0,44g 136
C16:0
(fatty acids)
1,2g 136
C18:0
(fatty acids)
0,48g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,10g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,064g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,91g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,25g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,095g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,020g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0036g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0026g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0076g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,030g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0056g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,078g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,13g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,10g 135
Kolesterol
(cholesterol)
68mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,9g 80
Stivelse
(starch, total)
2,8g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,10g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
19g 135
Salt
(salt)
0,30g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
41RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
39µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
24µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,4µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,82alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,23mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
4,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,58mg 135
Folat
(folate, total)
15µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
4,6µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
11mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
120mg 135
Kalium
(potassium)
460mg 135
Magnesium
(magnesium)
27mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
35µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
270mg 135
Jod
(iodine)
270µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0271
Butter added
H0319
Wheat added
H0356
Other substance coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: