Søk i matvaretabellen:

Rødspette, filet, kavringpanert, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
60g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
920kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,6g 135
C12:0
(fatty acids)
0,36g 136
C14:0
(fatty acids)
0,35g 136
C16:0
(fatty acids)
1,8g 136
C18:0
(fatty acids)
0,78g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,070g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,13g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,3g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,39g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0012g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0035g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,017g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,056g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,11g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,033g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,28g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,81g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
100mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
11g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,30g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,4g 135
Protein
(protein, total)
15g 135
Salt
(salt)
0,48g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
28µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
5,1µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,2alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,7mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,20mg 135
Folat
(folate, total)
18µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
20mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
190mg 135
Kalium
(potassium)
310mg 135
Magnesium
(magnesium)
24mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
22µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
190mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1861
European plaice
C0175
Skeletal meat part
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0186
Egg added
H0188
Breaded or batter-coated
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: