Søk i matvaretabellen:

Rødspette, filet, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,4g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,65g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,054g 136
C16:0
(fatty acids)
0,44g 136
C18:0
(fatty acids)
0,073g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,10g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,52g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,0g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,046g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,023g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,029g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,072g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,22g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,060g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,50g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,86g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,13g 135
Kolesterol
(cholesterol)
88mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
22g 135
Salt
(salt)
0,31g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
16RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
16µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
7,8µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
4,0mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,27mg 135
Folat
(folate, total)
13µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,6µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
14mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
120mg 135
Kalium
(potassium)
490mg 135
Magnesium
(magnesium)
26mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
39µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
240mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1861
European plaice
C0175
Skeletal meat part
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: